Free Gift

Get a free Gift for every order above 59,99 €

Free Same Day Delivery from 55 €

Order until 17:00 & get your groceries TODAY!

Haldirams Dal Makhani 300g
€3.99

(€13.30 Per Kilo)

Tax included
Quantity
  Free Gift

Get a free Gift for every order above 59,99 €

  Free Same Day Delivery from 55 €

Order until 17:00 & get your groceries TODAY!

Product: Haldirams Dal Makhani

Ingredients (EN): Black lentils 35%, water, tomatoes, red kidney beans, split chickpeas, onions, refined sunflower oil, fresh ginger, fresh garlic, green chilli, salt, red chilli powder, spices (cardamom, cinnamon, mustmeg, mace, cumin seeds, coriander, cloves, Curry leaves), sugar, dried fenugreek leaves.
Zutaten (DE): Schwarze Linsen 35%, Wasser, Tomaten, rote Kidneybohnen, gespaltene Kichererbsen, Zwiebeln, raffiniertes Sonnenblumenöl, frischer Ingwer, frischer Knoblauch, grüne Chilli, Salz, rotes Chillipulver, Gewürze (Kardamon, Zimt, Mustkatnuss, Muskatblüte, Kreuzkümmelkörner, Koriander, Nelken, Curryblätter), Zucker, getrocknete Bockshornkleeblätter.

Allergen Information: Contains wheat & ginger. This product is made in a facility that processed foods containing peanut, tree nuts, mustard, soy, sesame, celery.
Allergenhinweis: Enthält Weizen & Ingwer. Dieses Produkt wird in einer Anlage hergestellt, in der Lebensmittel verarbeitet werden, die Erdnüsse, Nüsse, Senf, Soja, Sesam und Sellerie enthalten.

Net-Weight/Netto-Gewicht: 300g

Storage Guide: Keep it in Freezer or upto 24hours in Refrigerator. Do Not Refreeze after defrosting.
Aufbewahrungshinweis: Bewahren Sie es im Gefrierschrank oder bis zu 24 Stunden im Kühlschrank auf. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren.


Food Company/Lebensmittelunternehmen: Haldirams

Country of Origin/Herkunftsland: India

Importer/Importeur: Global Foods Trading GmbH, Am Winkelgraben 1a, 64584 Biebesheim, Germany

Nutritions Facts / Nährwertangaben

Energy/Energie 1073kJ / 255kcal
Fat/Fett 7,8g
Carbohydrates/Kohlenhydrate 33g
Salt/Salz 1g
Protein/Eiweiß 11g
Haldirams Dal Makhani 300g

Specific References